BA tar sterke virkemidler i bruk for å illustrere hvor ille det står til hos Brann i sin utgave tirsdag. Hele forsiden er i svart med en stor rød firkant på midten med følgende tekst:

«Ledig stilling: Norges for tiden dårligste eliteserielag søker trener, sportssjef, daglig leder, banemester, et forsvar, stabil midtbane og spisser som scorer mål. Lønn: Som fortjent. Bill mrk: KRISE»

Forsiden kan du se ved å klikke på bildet til venstre.

Ikke et nytt grep
Selve grepet med å gjøre noe slikt er forsåvidt ikke nytt. Under OL på Lillehammer tok en svensk avis minst like sterke virkemidler i bruk i sitt sportsbilag. Hele sportsbilaget var tomt, mens det på forsiden stod følgende: «I dette bilaget skulle vi ha skrevet om svenske OL-suksesser. Det har vi også gjort.»

Legendariske forsider
At aviser kan når de vil er det ingen tvil om og British Library har blant annet samlet 29 legendariske britiske forsider som viser hvilke virkemidler de døde trærne kan ta i bruk ved store hendelser.

Du kan se galleriet her

Alle norske forsider
Du kan også sjekke alle norske forsider på printavisene med et enkelt klikk på http://www.forsidene.no/ - for en rask og grei oversikt over nyhetsbildet i Norge. Ønsker du å selv lage en side med dine favorittkilder fra den norske nyhetsverdenen kan du kikke på http://www.nettavisenpluss.no hvor du selv velger alle avisene du ønsker på en og samme side.