Engelske tabloider er kjent for å gjøre tre maur om til fem elefanter i enkelte tilfeller, men nå ser Daily Star ut til å ha satset på å lage en hel maurtue.

Avisen publiserer en svært spekulativ tekst i sin papirutgave torsdag.

Der slår nemlig tabloiden opp et bilde av Luis Suarez på sin sportsforside, med teksten «England put ants in my pants». Fritt oversatt til norsk betyr det noe som «England la maur i buksene mine». Ifølge avisen så mistenker Uruguays VM-delegasjon sabotasje, etter insektfunn på flere av rommene.

De som mistenkes for sabotasjen, er engelskmenn.

Det var dagen før åpningskampen mot Costa Rica, som de lyseblå tapte 3-1, at spillerene fikk en ubehagelig overraskelse på sitt hotell, Marina Park.

Keeper Fernando Muslera la ut et bilde på nettsamfunnet Twitter, som viste at sengelakenet var fullt av insekter. - Se hva som vekte oss i natt, skrev han.

Det er pressen i Uruguay som mener at det er engelskmenn som står bak disse insektene. De mener det er et forsøk på å ødelegge for Uruguay.

Daily Star skriver at politiet i Brasil mistenker at det er engelske fans som har tatt seg inn på rommet til de uruguayanske spillerne og sluppet løs insektene.

Kontakt med disse innsektene skal etter sigende føre til irritert hud.

- Alle rommene ble gjennomsøkt for bomber, kjemikaler, og kjemiske våpen før VM. Etter det ble de plombert og overlatt til Fifa. Det er helt umulig at disse innsektene ikke ble oppdaget under denne prosessen, uttaler politiet.

Uruguay har nå uansett forlatt byen Fortaleza og begitt seg videre til Sao Paulo. Det er der de barker sammen med nettopp England torsdag kveld.

Hvorfor de mistenkte engelske supporterne ikke ventet med sin sabotasjeaksjon til før den kampen, har imidlertid ikke Star noe svar på.

Denne hendelsen er heller ikke det første problemet Luis Suarez og hans lagkamerater har støtt på siden ankomst Brasil. På vei inn i landet ble laget nemlig fratatt 39 kilo med Dulche de leche - et populært smørepålegg - fordi det inneholdt melk og laget manglet de nødvendige papirene for å importere varen. Dette pålegget skal være svært populært blant landets spillere.

Både England og Uruguay tapte sine første kamper i VMs gruppe D og har dermed kniven pås trupen når de møtes til dyst torsdag kveld.

Her er tweeten fra Muslera:

HTML EMBED

VM følger du i Nettavisens VM-studio