Gå til sidens hovedinnhold

Avklaring med Stöckl før sesongstart

- Vi er i dialog, sier hoppsjefen.

Hoppledelsen i Norges Skiforbund håper å ha en ny avtale med landslagstrener Alexander Stöckl på plass i god tid før vintersesongen starter i november.

Østerrikeren har hatt ansvaret for de norske hopperne de tre siste sesongene. Han har en avtale som løper ut etter kommende sesong.

- Vi er i dialog og vil ha en avgjørelse klar i god tid før sesongstarten. Vi har startet prosessen, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til NTB.

Bråthen og co. holder i disse dager på med å avslutte evalueringen av sist sesong. Anders Bardal tok OL-bronse og sølv i skiflygings-VM, men lagmessig var ikke de norske hopperne helt på høyde.

- Vi er i siste av fase av evalueringen og håper at vi kan presentere landslaget rett over helgen, sier Bråthen.

Alexander Stöckl har allerede tatt grep etter den noe blandede OL-sesongen, og i juni tar han med seg hopperne til en treningsturné i Mellom-Europa.

- Vi skal trene i de samme bakkene som brukes i verdenscupen. Med unntak av noen få steder så har de fleste bakkene plast. Da blir det trening under samme forhold med få hopp på hver plass, sier hoppsjefen.

I juli starter sommer Grand Prix-rennene opp i Wisla i Polen. Vintersesongen starter i tyske Klingenthal i slutten av november. (©NTB)

Kommentarer til denne saken