Gå til sidens hovedinnhold

- Avslo millionbud på Elabdellaoui

Budet skal være på 50 millioner kroner.

Den norske landslagsbacken Omar Elabdellaoui er én av få norske spillere som spilte i Champions League sist sesong med sitt Olympiakos.

Nordmannen har gjort sine saker bra i gresk fotball og nå i sommer har det blitt vist interesse for oslogutten, av blant andre Benfica.

Ifølge portugisiske medier skal det nå ha kommet et bud på spilleren og det lyder på 5,5 millioner euro - rundt 50 millioner kroner.

Både i Hellas og Portugal meldes det likevel om at dette budet skal ha blitt kontant avslått av Olympiakos.

Benfica ønsker en back som kan ta over rollen til Maxi Pereira, men må trolig legge en god del mer penger på bordet for Elabdellaoui.

Tidligere har den greske klubben nemlig avslått høyere bud.

Backen ble seriemester med Olympiakos sist sesong.

Da Nettavisen møtte landslagsspilleren i Hellas så sent som i april 2015, bekreftet han at flere klubber hadde vist interesse i vinter og vår.

Selv ville ikke Elabdellaoui kommentere dette.

- Jeg har ikke så mye å si om det. Det er alltid gøy med interesse, og det er alltid bra å vite at du har gjort det såpass bra at andre klubber har lyst på deg, fortalte Elabdellaoui til Nettavisen i april.

West Ham og tyske Schalke 04 skal være blant klubbene som har fulgt nordmannen, i tillegg til den portugisiske storklubben.

Elabdellaoui har tidligere spilt for Manchester City, Strømsgodset, Feyenoord, og tyske Eintracht Braunschweig i karrieren.

Kommentarer til denne saken