Luka Modric har vært en av Tottenhams nøkkelspillere i deres suksess de siste årene. Det har ført til at flere ønsker seg tjenestene til den kreative kroaten.

Manchester United er klubben som oftest har blitt koblet til Modric, men nå melder flere engelske medier at Chelsea har lagt inn et bud på playmakeren.

Bud på 200 millioner
Den for tiden managerløse klubben skal ha lagt inn et bud på 22 millioner pund - omtrent 200 millioner norske kroner - for spilleren, men budet ble blankt avslått av Tottenham.

Roman Abramovich er imidlertid ikke kjent for å gi seg, og et nytt bud skal være på trappene. Chelsea er ute etter mer kreativitet på midtbanen og å redusere gjennomsnittsalderen i troppen. Modric (25) skal derfor være et av hovedmålene til Londonklubben.

Les også:Disse stjernene er brennhete i sommer

De kan likevel vente seg hard kamp om spilleren og Chelseas bud kan nå føre til en budkrig. Ifølge The Guardian er også Manchester United og Manchester City ute etter playmakeren.

Modric utelukker ikke noe
Hvis budene begynner å øke, kan det bli vanskelig for Tottenham å beholde Modric, selv om Harry Redknapp vil holde på spilleren.

- Vi vil holde på Luka og bygge et lag rundt ham. Hvis vi begynner å selge våre beste spillere, kan vi like godt gi opp. Det sender ut feil signal og kan føre til at flere spillere forlater klubben. Da har man en situasjon der kvaliteten på fotballen går ned, noe som er et skritt bakover, har Redknapp uttalt.

Modric selv, som skal ha et ønske om å fortsette å spille i Champions League, vil ikke utelukke en overgang.

- Jeg er en Tottenham-spiller og vil være i London 7. juli for å forberede meg til neste sesong. Men jeg vil si at en overgang kan skje senere på sommeren. Hvis min situasjon forandrer seg etter starten på forberedelsene, vil ikke det være noe problem. Alt kan skje i fotball, sier 25-åringen ifølge The Guardian.

HTML EMBED