Gå til sidens hovedinnhold

- Avslo United-bud på Bale

Spansk avis hevder Manchester United la inn bud på Gareth Bale og Raphael Varane.

Gareth Bale har til tider fått massiv kritikk for sin innsats i Real Madrid-drakta denne sesongen.

Waliseren ble ved et par anledninger buet på av egne supportere, noe som naturligvis har satt i gang ryktemølla rundt en overgang vekk fra Madrid.

Chelsea og Manchester United er blant klubbene som har blitt nevnt som ny arbeidsgiver for Bale, som hele tiden har hevdet at han stortrives i den spanske storklubben, og at han ikke har tenkt seg vekk.

Ifølge den spanske avisen El Mundo Deportivo, gjengitt av Daily Express, skal Manchester United ha gjort et fremstøt på Bale i den senere tid.

110 millioner pund, eller rundt 1,1 milliarder kroner, ble lagt på bordet fra United, som med det håpet å lokke både Bale og Raphael Varane til Premier League-klubben.

Real Madrid skal umiddelbart ha avvist budet, hevder avisen.

Ryktene om en overgang for David de Gea fra Manchester-klubben til Real Madrid har også svirret de siste månedene, og avisen hevder at United vil forsøke seg på Bale igjen, dersom et bud blir lagt inn på sisteskansen til Premier League-klubben.

Onsdag er det også ventet at Rafa Benitez blir presentert som ny manager i Real Madrid, og det er lite sannsynlig at klubben kvitter seg med en av sine superstjerner før han har fått satt seg ned foran pulten sin.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken