Gå til sidens hovedinnhold

– Avventer Carew-svar

Aston Villa kan komme til å avvente et eventuelt salg eller utlån av John Carew.

Oslo (ANB): Det har den siste tiden versert rykter i britiske medier om at West Bromwich ønsker å den norske landslagsspissen før overgangsvinduet stenger senere denne måneden. Nå kan det imidlertid drøye ekstra før Carews framtid avklares, skriver lokalavisen Birmingham Mail.

West Brom-manager Roberto Di Matteo skal ha bestemt seg for å forsterke laget med en spiss i dette overgangsvinduet, og har angivelig hatt konkrete samtaler med Villa-ledelsen om en overgang for John Carew.

Ifølge Birmingham Mail skal Villa ha åpnet for en låneavtale, men klubbene har foreløpig ikke kommet til enighet.

Heskeys utvisning hindrer
Nå avventer angivelig ledelsen i West Brom et svar fra Villa angående Carew, men det kan komme til å drøye. Flere momenter kan nemlig påvirke den norske landslagsspissens skjebne.

Onsdag ble Emile Heskey utvist i hjemmekampen mot Sunderland og kan trolig vente seg tre kampers karantene. Det betyr at Villa må klare seg uten én av sine faste spisser i en lengre periode.

Nedrykkskonkurrent?
Samtidig hersker det stor usikkerhet rundt Gerard Houlliers framtid på Villa Park. Franskmannen har ikke klart å skape resultater etter at han avløste Martin O’Neill i fjor høst – og onsdag falt Villa under nedrykksstreken.

Birmingham Mail påpeker også at Aston Villa kanskje ikke ønsker å slippe Carew til en mulig konkurrent i kampen for å unngå nedrykk.

West Bromwich ligger to plasser over Villa på tabellen i øyeblikket – med ett poeng mer. (ANB)

HTML EMBED
Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken