Tottenham-manager Harry Redknapp var så sent som i onsdag ute i media og fortalte at han regnet med å ha Luka Modric i stallen også kommende sesong.

- Jeg vet ikke om noe nytt, og styreformann Daniel Levy har hele tiden sagt at han ikke kommer til å selge Luka, så det er enden på den visa, uttalte Redknapp.

Men torsdag har pipen fått en annen lyd. Nå er ikke Redknapp like avvisende til at Luka Modric, som har vært heftig koblet til Chelsea, vil bli solgt.

- Vi har to valg når det gjelder Luka: enten beholder vi en fantastisk spiller, eller så selger vi ham, får penger og kjøper inn fire spillere og får egentlig et bedre lag, sier Redknapp, ifølge The Telegraph.

Må skje noe snart
Redknapp er uansett klar på at saken burde få en kjapp avklaring.

- Det er ikke noen sjanse for at Daniel Levy vil selge han på den siste dagen som overgangsvinduet er oppe. Han gjorde det med Berbatov for noen år siden og endte opp uten spisser. Det kommer han ikke til å gjøre igjen, sier Redknapp om sin styreformann.

Overgangsvinduet stenger 31. august.

Forsvarer Modric
Harry Redknapp skjønner at situasjonen er vanskelig for Luka Modric, og ber om at forståelse hvis playmakeren blir solgt.

- Han har blitt opphengt av sjansen til å spille for et lag som kan vinne Champions League denne sesongen. Jeg tror de fleste kan forstå det, sier manageren og sikter da mest sannsynlig til Chelsea.

Tottenham sesongåpner på mandag med en tøff bortekamp mot Manchester United. Tiden vil vise om Luka Modric vil bli involvert i den kampen.

HTML EMBED