Gå til sidens hovedinnhold

Ba munnavlesere tolke denne krangelen

Les hva de oppdaget.

Mandag tok Arsenal tre viktige poeng i Premier League, da de vant 2-1 mot Newcastle på Emirates.

Kampen ble av det dramatiske slaget, der Thomas Vermaelen ble den store helten da han dukket opp fem minutter på overtid og satte inn 2-1 for hjemmelaget.

Men det store samtaleemnet etter kampen var krangelen mellom nederlenderne Tim Krul og Robin van Persie.

Munnavlesere
Van Persie ble etter hvert mektig lei Kruls drøying av tid underveis i kampen, og Krul ble det samme da Van Persie drøyet tiden etter at 2-1-scoringen var i boks.

Etter kampen fortsatte diskusjonen dem imellom, og mange lurte på hva som faktisk ble ytret fra de to stjernespillerne.

Nå har det faktisk gått så langt at munnavlesere er hyret inn for å finne ut hva som ble sagt, og brukte tirsdagen på å analysere krangelen, melder The Telegraph.

Truet Van Persie
De konkluderte ifølge avisa med at krangelen ikke bare dreide seg om uthaling av tid, men også om Van Persies forsøk på å sabotere Kruls femmetere.

Ifølge munnavleserne truet Krul med å sparke ballen i ansiktet på Van Persie om han fortsatte sabotasjen, og Arsenals superspiss skal ha svart:

«Kom igjen da, gjør det».

Arsenal-spiller Jack Wilshere blandet seg inn i krangelen etter kampen, og på Twitter mente han Krul burde vokte seg for hvem han går i diskusjon med.

«Newcastle kan ikke si at vi ikke fortjente det. Hvorfor sutrer Tim Krul? Han vet tydeligvis ikke om RVP (Robin van Persies) temperament. Ikke tull med kapteinen», skrev Wilshere.

Med mandagens seier er Arsenal nå oppe i 52 poeng, ett poeng bak rivalene Tottenham på tredjeplass.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken