Gå til sidens hovedinnhold

«Baby 81» ble DNA-testet

Den berømte «Baby 81» ble onsdag DNA-testet for å finne ut hvem som er hans rette foreldre.

«Baby 81» ble funnet alene etter flodbølgekatastrofen som rammet Sri Lanka i romjulen.

Onsdag ble det tatt en DNA-test av gutten og paret som hevder han er deres sønn. Til sammen ni kvinner har hevdet de er mor til barnet, men bare ett par hevder fortsatt at gutten er deres.

Personalet ved sykehuset måtte bruke makt for å hindre at den 31 år gamle barbereren Murugupillai Jeyarajah og kona Jenita tok med seg gutten med makt.

Heter Abilash?
Murugupillai og Jenita gråt da de fikk se gutten igjen på et sykehus i hovedstaden Colombo onsdag. Gutten smilte mot det som kan være foreldrene hans.

- Faren kaller ham «min kjære gutt Abilash», men navnet kan ikke bevises før resultatet av prøven er klar, sier advokaten som er utpekt til å representere gutten.

Paret hevder fødselsattesten og alt annet som kunne bevise at gutten tilhører dem, ble tatt av flodbølgene.

Livvakter
«Baby 81» fikk kallenavnet sitt fordi han var den 81. personen som ble bragt til Kalmunai-sykehuset på østkysten av Sri Lanka etter flodbølgene. Rundt 40.000 personer omkom i vannmassene.

Gutten kom til sykehuset onsdag inntullet i et rosa teppe og omringet av tre livvakter. Paret som hevder han er deres, gråt da de fikk se gutten. «Baby 81» smilte tilbake.

Resultatet av prøvene er ventet om en ukes tid.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken