Gå til sidens hovedinnhold

Babyer døde etter flomaksjon

Et tvillingpar som ble reddet ut av katastrofeområdet i England, har dødd på sykehus.

De nyfødte babyene og moren deres måtte reddes ut av flomsenteret i Tewkesbury i Gloucestershire av redningshelikoptre. Men selv om de ble fraktet i full fart til sykehus, døde de for tidlig fødte barna.

Moren ringte selv alarmtelefonen lørdag morgen, da hun innså at fødselen hadde begynt. Kvinnen var kun i 21. uke, melder Sky News.

Ambulansen kom ikke frem
På grunn av flommen måtte redningsmannskap rykke ut i helikopter, da det ikke var mulig å komme frem med bil på grunn av vannmassene.

Kvinnen fødte barna i det flomrammede hjemmet sitt, før hun og de nyfødte ble fraktet til sykehus i hvert sitt helikopter.

En talskvinne for Gloucestershire politiet forsikrer at alt ble gjort for å redde babyene.

- Dessverre sto ikke livene deres til å reddes, sier hun til Sky News.

Fortsatt kaos
Flomkaoset fortsetter i England tirsdag, etter at landet fredag ble overøst med regn tilsvarende én måneds nedbør i løpet av en kort time. Hardest rammet er områdene Worcestershire, Warwickshire, Herefordshire, Gloucestershire, Lincolnshire, Oxfordshire og Berkshire.

Flere steder er vannstanden hele seks meter høyere enn normalt og minst 340.000 mennesker står uten tilgang på rent vann. Ifølge et lokalt vannverk kan 140.000 husstander bli stående uten vann de neste sju til 14 dagene.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter