Det er til The Northern Echo at Newcastle-manager Alan Pardew forteller om interessen for Queens Park Rangers-spiss Loic Remy og Aston Villa-spiss Darren Bent.

Ifølge Pardew er begge angriperne på klubben ønskeliste denne sommeren.

På ønskelisten
De fleste av Newcastle-spillerne kom denne uken i gang med oppkjøringen til neste sesong, men Pardew håper sportsdirektør Joe Kinnear kan skaffe ham et par nye alternativer på topp.

- Begge spillerne er på listen vår, men de er under kontrakt med andre klubber. Det er vanskelig og man må være forsiktig, Pardew.

- Det er godt for fansen vår å høre navn, men jeg vil ikke forstyrre andre klubbers forberedelser. Vi trenger to spisser. Jeg synes ikke at det var nok konkurranse på de plassene forrige sesong, forklarer Newcastle-manageren.

Ifølge Northern Echo skal Arouna Kone ha vært på Pardews ønskeliste, men ivorianeren ble mandag klar for Everton.

Begge bytter trolig klubb
Remy ble forrige sesong hentet til QPR fra Marseille i håp om at han skulle hjelpe klubben fra å unngå nedrykk. Det klarte han ikke, men franskmannen skal likevel fortsatt være en ettertraktet spiller på overgangsmarkedet.

Darren Bent har i en årrekke imponert på topp for flere Premier League-lag, men forrige sesong ble spissen henvist til benken i store deler av sesongen av manager Paul Lambert. Derfor tyder det meste på at Bent vil bytte klubb i sommer.

Det gjenstår nå å se om Bent og Remy vil la seg friste av et tilbud fra Magpies.