«Reis fra byen, gutt!»
«Hold deg hjemme».
«Gjør kisten din klar».

Dette er noen av truslene som Callum Campbell har mottatt den siste uken. Søndag står 16-åringen fram som den mye omtalte badeballgutten.

I Liverpool begynner man nok å bli svært så lei alt snakket om badeballer nå, men for alle andre er det nok fortsatt like morsomt med den usannsynlige målscoreren. Det var i oppgjøret mellom Sunderland og Liverpool at Darren Bents skudd traff en rød badeball, endret retning, og avgjorde kampen til vertenes favør.

TV-bildene viste at badeballen ble kastet inn på banen av Campbell, og nå snakker 16-åringen ut for første gang.

- Det var meg. Jeg er den som gjorde det. Jeg er utrolig lei meg, dette har blitt mitt livs verste mareritt. Da jeg kom hjem etter kampen gikk jeg ut i hagen og kastet opp.

- Jeg ble fysisk syk, og dette var til og med før dødstruslene begynte å tikke inn på internett dagen etter, sier den ulykksalige gutten om hendelsen til Sunday Mirror.

Fikk mange drapstrusler
Etter den tunge dagen på The Stadium of Light, gikk ikke Campbell ut av døren på to dager, i ren frykt for hva som ville skje når sinte medsupportere fikk fatt på ham.

- Men da jeg så nærmere på det, så kom disse truslene fra folk i Amerika, Australia og andre steder i verden - såkalte fans, som aldri kommer til Liverpool. Etter en stund fant jeg ut at det var best å bare ignorere dem, sier den 16 år gamle Liverpool-gutten.

- Jeg vet at ekte fans ikke ville true meg på den måten. De ville skjønt at jeg var mer lei meg for dette her enn noen annen. Og jeg er utrolig lei meg for det som skjedde.

Campbell ønsker han kunne skru tiden tilbake.

- Det er ille nok når Liverpool taper på vanlig vis, men dette var jo en katastrofe. Jeg har tenkt utrolig mye på dette her, og selv om det var et uhell, så..., sier han.

- Skulle aldri godkjent målet
Identiteten til Campbell har lenge vært et tema i England, men nå har han altså valgt å stå fram, til tross for at han har mottatt en rekke drapstrusler fra andre Liverpool-fans.

Badeballen ble kastet rundt på tribunen, og Campbell innrømmer at han slo den ut på banen. Den havnet først inne i mål, men ble blåst ut av vinden og la seg foran målet.

- Jeg har sett situasjonen om og om igjen, og kan fortsatt ikke skjønne hvordan det skjedde. Mamma har sagt til meg at det ikke var min feil, forteller 16-åringen.

- Og det er noe jeg må tro på. Dommeren burde aldri ha godkjent målet. Jeg håper bare at ekte Liverpool-fans skjønner dette, og tilgir meg, sier Campbell.

Søndag kan det være duket for nye badeballer på tribunen når erkerival Manchester United kommer på besøk. United-fansen ønsker nok ikke å slippe dette her helt ennå.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!