Trønder og Eintracht Braunschweig-spiss Mushaga Bakenga er inne i en frustrerende periode i den tyske klubben.

Det har ifølge C More gjort at Molde har begynt å sjekke mulighetene for å hente trønderen.

Kobles til Molde
Torsdag melder C More om en mulig låneovergang til Molde. Selv hevder Bakenga at han ikke har hørt noe om interessen fra de norske seriemesterne, men han innrømmer at det ville vært spesielt å spille for Rosenborgs erkerivaler.

- Jeg vil ikke høre noe om overganger før det er hundre prosent. Det er spesielt (å bli koblet til Molde), sier Bakenga til Nettavisen.

HTML EMBED

Selv om det er erkerivalen til hans gamleklubb Rosenborg, har Bakenga lyst til å gi moldenserne litt ros.

- Det er en bra klubb, men jeg er ikke helt der ennå, smiler han.

Mener han er god nok
Etter nyttår har han kun vært på banen én gang for den tyske klubben, selv om han selv føler han er i knallform.

- Jeg føler jeg bør spille og at jeg er mer enn god nok til å starte. Det er ikke det sportslige som gjør at jeg ikke spiller, det er nok noe helt annet som er grunnen, sier Bakenga åpenhjertig til Nettavisen.

Han er ikke spesielt fornøyd med tilværelsen utenfor startoppstillingen.

- Jeg er i god form og bør spille, og det vet nok folk flest i klubben. Nå har det vært noen ting som har gjort at jeg ikke har spilt, forklarer han.

- Kan ikke spørre
Grunnen er han ikke sikker på selv, og han forteller at han ikke har fått snakket med Braunschweig-trener Torsten Lieberknecht om grunnen til at han ikke får spilletid.

- I den tyske kulturen skal man heller ikke spørre. Man skal holde kjeft og trene, og det er det jeg gjør. Jeg er sikker på at jeg spiller rimelig snart, sier han optimistisk.

Per dags dato er han kun på utlån i Braunschweig fra Club Brugge i Belgia, og han har jevnlig kontakt med den belgiske klubben.

- Jeg ser ikke helt for meg at jeg drar tilbake dit, nei. Vi får se i sommer hva som skjer. Braunschweig har en opsjon på å kjøpe meg, så vi får se de neste ukene eller månedene om de kommer til enighet. Jeg tipper alt er klart i mai rundt hvor jeg spiller de neste årene, avslutter den glade trønderen.