Kampen mellom regjerende mester Deportivo San Martin og Universitario ble en høydramatisk affære. Først fikk hjemmelaget San Martin to spillere utvist.

Sabotasje
Men da kampen gikk mot slutten og stillingen var 1-1, bestemte hjemmelagets ballgutter seg for å hjelpe sine helter med å redde ett poeng. Bortelaget bemerket til San Martin-benken at ballguttene saboterte spillets gang ved å ta ut lufta av reserveballene på sidelinjen.

Og reaksjonen fra hjemmelagets benk lot ikke vente på seg. Reservespillere, trenere og assistenter fra begge lag angrep hverandre og fotballkampen ble plutselig en boksekamp.

Spillet ble satt i gang igjen etter en fem minutters pause og kampen endte til slutt 1-1.

Hissige supportere
Men det var ikke den eneste dramatikken fra peruansk fotball søndag. Sport Boys tok imot Atletico Mineiro hjemme og ledet 2-1 da det kun gjensto noen minutter av kampen.

Men Alejandro Fajardo ble gjestenes helt da han utlignet i det 87. minutt. Dette utløste en dramatisk reaksjon blant noen av hjemmefansen og de svarte med å løpe ut på gressmatta og forsøkte å angripe deres egen keeper som de mente hadde gjort en altfor dårlig innsats ved utligningen.

Men heldigvis for keeper Michael Sotillo kom politiet han til unnsetning og man fikk roet ned gemyttene og fjernet de angripende supporterne fra stadion.

Kampen endte for øvrig 2-2.

Utestående lønn
Sport Boys-spillerne trente ikke mesteparten av forrige uke fordi de mente at de ikke hadde råd til verken taxi eller bensin for å komme seg på trening. Ifølge spillerne hadde de ikke fått utbetalt lønn på fem måneder, men fredag fikk de en liten sum av pengene klubben skylder dem.

Gå til sportsforsiden!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)