Gå til sidens hovedinnhold

Balotelli aksepterer boten

Spissen dropper saken mot sin egen klubb.

Mario Balotelli har vært i krig mot sin egen arbeidsgiver. Spissenfikk to ukelønner i bot etter forrige sesong, noe som han senere anket..

Skulle forklart seg onsdag
Onsdag skulle Balotelli ha forklart seg foran et Premier League-panel. Det unngår han nå, ettersom han har inngått forlik med Manchester City.

Spissen har akseptert boten han fikk av klubben. Det opplyser Manchester City i en kort uttalelse.

- Etter samtaler mellom partene, har Mario Balotelli valgt å akseptere boten på to ukelønner. Dette gjør han for å vise manageren, supporterne og klubben respekt. Han har trukket klagen sin, opplyser klubben i en uttalelse gjengitt av SkySports.

Manglende disiplin på banen var grunnen til at Balotelli fikk kjempeboten. Klubben ga italieneren to ukelønner i bot, noe som er den høyeste boten en klubb kan gi spillere.

Den siste tiden har ryktene rundt Balotellis fremtid i Manchester svermet kraftig. Flere italienske klubber og Paris Saint-German har vært koblet til den urolige spissen.

Manager Roberto Mancini har vært en viktig støttespiller for urokråka hele veien. De har nærmest vært som far og sønn etter at Balotelli kom til klubben.

Mancini har uttalt at spissen kan bli verdens beste spiller, bare han får orden på oppførselen sin, både på og utenfor banen.

Har blitt pappa
Balotelli ble for to uker siden pappa. I følge moren til barnet, skal Balotelli ha virket totalt uinteressert i det nyfødte barnet.

Raffaella Fico, ekskjæresten til Balotelli, sendte flere meldinger til spissen når fødselen startet, uten at hun fikk svar tilbake.

- Han ringte meg opp igjen først klokken ett på natten. Jeg fortalte at jeg hadde født barnet hans. «Ok, jeg bryr meg ikke», var alt Mario svarte meg, har Fico uttalt ifølge Expressen.

Kommentarer til denne saken