Gå til sidens hovedinnhold

Balotelli gir seg selv 7 av 10

Mario Balotelli er godt fornøyd med starten av Liverpool-karrieren, selv om han ennå ikke har scoret i ligaen.

I sommer forsvant Luis Suarez fra Liverpool til Barcelona, mens Mario Balotelli ble hentet inn for å erstatte ham.

24-åringen fra Palermo scoret 14 mål på 30 ligakamper for AC Milan forrige sesong. Det er faktisk hans beste uttelling så langt i karrieren, til tross for at han har spilt i sotrlag som Inter og Manchester City.

Starten på Liverpool-karrieren kunne imidlertid ha vært langt bedre. Merseysidelaget befinner seg på tolvteplass i Premier League etter tolv serierunder, med seks tap og bare fire seirer.

Mario Balotelli står dessuten fortsatt oppført med null ligamål.

- Journalister dømmer som regel etter scoringer. Jeg mener at jeg bare har vært uheldig som ikke har scoret. Det er ingenting i livet mitt som er galt nå. Jeg trener hardt, jeg spiller, løper, jeg gjør alt, men målene har ikke kommet. Det er bare uflaks, sier Balotelli i et intervju med den australske TV-kanalen Fox (se videointervju her).

Han bryr seg ikke om kritikerne.

- Jeg trenger ikke at folk tror på meg, så lenge jeg tror på meg selv.

På spørsmål fra Fox om hvilken karakter han vil gi seg selv denne sesongen, på en skala fra én til ti, svarer italieneren kontant:

- Sju, for jeg løper mer enn før. Målene vil komme, tørken er bare midlertidig. Jeg har aldri løpt så mye som jeg gjør nå. Jeg forsøker å presse mer. Jeg presser ikke like mye som Suarez, for han er annerledes. Han løper enormt mye. Jeg klarer ikke å løpe så mye, men jeg forsøker å løpe mer enn jeg normalt har gjort.

Kommentarer til denne saken