Gå til sidens hovedinnhold

- Balotelli pleide å tisse på folk

Ny bok om Liverpools urokråke.

I en ny bok om Mario Balotelli kommer det fram nye opplysninger om hvordan spissen oppførte seg før han ble kjent fotballstjerne.

Liverpool-spissen har i løpet av karrieren blitt like kjent for sine stunt utenfor banen, som på, og allerede i ung alder var italieneren en skøyer.

I boken Balotelli: The Remarkable Story Behind the Headlines forteller forfatter Luca Caioli at stjernen blant annet pleide å tisse på andre.

Caioli har intervjuet både trenere og spillere som jobbet med Balotelli i de tidligere år. Marco Pedretti husker spisshelten på følgende måte:

- Han likte å tulle rundt, på samme måte som nå. Han var bare et barn på den tiden. Han var utrolig slitsom og fant på rampestreker hele tiden. Noen av dem var skikkelig dårlige. Blant annet pleide han å tisse på gymbagene våre, der vi hadde rene klær. Noen ganger tisset han også på folk, forteller Pedretti om Balotelli i den nye boken ifølge Daily Mail.

Han forteller videre at disse rampestrekene førte til at mange fikk et anstrengt forhold til Balotelli og mange helst ønsket å unngå ham.

- Han hadde få venner og gikk sjelden ut. Han ønsket å komme nærmere oss andre og ønsket å være del av gruppen da vi dro ut for å spise pizza på kveldstid. Mario ville så gjerne være en del av gruppen vår, men han gikk fram på helt feil måte, forteller den tidligere lagkompisen videre.

Dette var under tiden da Balotelli spilte for Lumezzane i Serie C. Spissen var bare 15 år på denne tiden, men debuterte for klubben i 2006.

Allerede i 2007 ble han plukket opp av storklubben Inter fra Milano der han scoret 28 mål på 86 kamper for klubben. Han har senere vært i Manchester City og AC Milan, før han gikk til Liverpool i fjor sommer.

De røde betalte rundt 16 millioner pund for italieneren.

Men etter en meget svak debutsesong for Anfield-klubben spekuleres det nå i at han kan være på vei bort. Manager Brendan Rodgers skal ikke ha ønsket Balotelli i utgangspunktet og spissen passer ikke inn i spillestilen.

Liverpool serieåpner mot Stoke søndag. Det blir trolig uten Balotelli.

Kommentarer til denne saken