Gå til sidens hovedinnhold

Balotelli skylder på Rodgers-taktikk

- Jeg er ikke en slik type, sier spissen.

Liverpool betalte 16 millioner pund for å sikre seg Mario Balotelli fra AC Milan i sommer, men enn så lenge har ikke italieneren fått vist sitt beste i rødt.

Balotelli har kun nettet én gang siden overgangen, mot bulgarske Ludogorets i Champions League og nå forklarer spilleren hvorfor det har blitt få mål.

På grunn av en skade på Daniel Sturridge har Balotelli måttet spille enslig spiss i flere kamper denne sesongen, noe italieneren ikke er komfortabel med.

- Jeg har aldri vært en enslig spisstype. Jeg har alltid vært en type som vandrer mye rundt på banen. Hadde jeg kunnet velge, ville vi alltid spilt med to spisser. Det er slik jeg liker å spille, men Brendan Rodgers har bedt meg om å spille alene på topp i Liverpool, forteller han til The Independent.

Når Liverpool møter Queens Park Rangers i helgen, kan imidlertid Balotelli få ønsket sitt oppfylt. Sturridge skal være frisk igjen etter skaden sin.

Balotelli vet også at han må jobbe beinhardt og ikke bare skylde på taktikken.

- Jeg ser at Liverpool-fansen virkelig liker meg, selv om de kanskje er litt urolige fordi jeg ikke scorer mål. De setter pris på at jeg jobber hardt for laget og det synes jeg er veldig fint, sier Liverpools sommerkjøp videre.

- Jeg har nettet i Champions League, men i Premier League må jeg åpne kontoen. Etter det må jeg sette et nytt mål, men akkurat nå handler alt om å få det første målet. Jeg må komme meg inn i feltet. Jeg har ikke gjort nok så langt, men det er noe jeg jobber med hver dag, sier Liverpool-spilleren.

- Jeg forstår at når ballen kommer fra venstre eller høyre, så må jeg være inne foran mål. Om jeg ikke er der, hvem ellers skal være der?

Liverpool spiller borte mot QPR søndag klokken 14.30. DE røde fra Merseyside har fått ne litt tung start på sesongen og ligger som nummer ni etter sju kamper.

Kommentarer til denne saken