Gå til sidens hovedinnhold

Bambi-ungen er lekekamerat

Rebekka Olsen (8) og søsteren Alice (2) har fått ny lekekamerat.

Den lille nye lekekameraten er en liten Bambi-unge, eller kje, som nå løper rundt i hagen deres i Hæåk i Lyngdal i Vest-Agder.

Moren er døpt Bambi etter at den ble reddet av familien Olsen da den ble sittende fast i et nettinggjerde for to år siden. Moren har nærmest blitt en familiemedlem.

- Tro det eller ei, men Bambi går fortsatt rundt husene våre. I forrige uke fødte det et lite kje. Det var en spesiell opplevelse å være vitne til rådyrfødselen, sier rådyrpappa Willy Olsen til Farsunds Avis.

Olsen sier han fulgte nøe med i tiden før fødselen.

- Jeg fulgte med på Bambi før fødselen, siden jeg visste det ikke var lang tid igjen. En morgen kom hun ikke for å få frokost, og da gikk jeg ut for å finne henne. Borte ved jordet fant jeg henne, og der holdt hun på å føde, , sier Willy Olsen til TV 2 Nettavisen.

Han sier at kjeet er velstelt og har det bra.

- Kjeet har fått navnet Bambiline, sier Rebekka (8) til Farsund Avis.

- Jeg får sikkert kritikk for dette også, men dyrene går jo fritt. Og fødselen gikk naturens gang Døtrene mine synes det er kjempemoro med det nye kjeet, men vi prøver å holde dem unna Bambi og ungen, sier Willy Olsen til TV 2 Nettavisen.

Reklame

Endelig på lager igjen: Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken