Gå til sidens hovedinnhold

- Banen var vanskelig å spille på

Ferguson har en unnskyldning, men hyller også Southampton.

MANCHESTER UNITED - SOUTHAMPTON 2-1:

Vegard Forren var ikke med i troppen da Southampton gjestet Manchester United på Old Trafford onsdag.

Nordmannen fikk se at hans nye lagkamerater gjorde en hederlig innsats, men måtte likevel reise tomhendte sørover.

Jay Rodriguez ga Southampton ledelsen, men to scoringer fra Wayne Rooney sørget for at United nå har en luke på sju poeng til Manchester City.

- Vi var heldige
Alex Ferguson var fornøyd med tre poeng, men innrømmer at Southampton fort kunne fått med seg noe fra kampen.

- Vi var fantastiske de første 30 minuttene, men i andreomgang var Southamton det beste laget som har spilt her i år. Vi har heldige som vant kampen, sier Ferguson ifølge BBC.

United-sjefen var ikke spesielt fornøyd med gressmatta på Old Trafford.

- Vi synes banen var vanskelig å spille på. Southampton vant mange 50-50-dueller. Vi vannet banen før kampen, men da den begynte å tørke i andre omgang, ble det vanskelig.

Tabbe og Rooney x 2
Kampen startet på verst tenkelig vis for hjemmelaget da Michael Carrick serverte et svakt tilbakespill mot David De Gea.

Spanjolen gjorde heller ikke det beste ut av situasjonen, og Jay Rodriguez klarte å få en touch på ballen, lure seg forbi og trille inn 1-0 allerede etter tre minutter.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Manchester United slo tilbake. Shinji Kagawa slo en nydelig pasning gjennom til Wayne Rooney, som brakte balanse i regnskapet.

Minutter senere var rollene byttet om. Rooney dyttet ballen til japaneren, men avslutningen traff stolpen bak Artur Boruc.

United fortsatte å trykke på mot Southampton-målet og fikk uttelling etter et frispark fra Robin van Persie.

Nederlenderen fant hodet til Patrice Evra, som kunne servere Rooney en enkel «tap-in» fra én meter på åpent mål.

Friskt Southampton
Robin van Persie var på jakt etter nye scoringer og var svært nær ved flere anledninger - spesielt i den andre omgang.

Kvarteret før slutt var han sikker på at han hadde avgjort kampen da han headet ballen i mål, men etter å ha kastet et blikk ut på assistentdommeren måtte han innse at det var offside.

Man skulle tro at United skulle klare å kontrollere inn seieren hjemme mot Southampton, men i sluttminuttene var det faktisk gjestene som kjørte kampen i jakten på en utligning.

En del brukbare forsøk til tross, så ble alle poengene igjen på Old Trafford, og United øker dermed avstanden til Manchester City.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'mv105qq5x6ng1wi9dy0xgphww', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-mv105qq5x6ng1wi9dy0xgphww', 'eplayer14');
Reklame

Dette er klærne kjendisene bruker i 71 grader nord

Kommentarer til denne saken