Gå til sidens hovedinnhold

Banket lagkamerat, får rekordbot

Celtics polske landslagskeeper banket lagkompis.

Artur Boruc er igjen i hardt vær etter å ha banket lagkamerat Aiden McGeady på trening sist uke. Boruc skal ha blitt rasende etter at McGeady gjentatte ganger skal ha slengt med leppa under trening. Som konsekvens klikket det fullstendig for den polske landslagskeeperen, som etter trening skal ha slått Mcgeady flere ganger i ansiktet, skriver Daily Record.

Boruc prøvde allerede under treningen å slå til McGeady, men lagkamerater skal ha skilt kamphanene. Først etter trening gikk Boruc til angrep på den skotske landslagsspilleren, foran sjokkerte lagkamerater.

Celtic-manager Gordon Strachan forlanger nå at klubben skal gi Boruc en rekordstor bot for ugjerningen.

Det er ikke første gangen Boruc er ute i hardt vær. Celtic-keeperen har flere ganger kommet i klinsj med Rangers-supportere, etter å ha korset seg for den rivaliserende fansen. Boruc er katolikk, og tegnet er ikke populært blant den protestantiske Rangers-fansen.

I 2008 skal Boruc ha brutt portforbudet under en landslagssamling med Polen. Målvakten måtte stå over to landskamper på grunn av dette.

Celtic og Rangers møtes søndag til et klassisk Old-Firm oppgjør. Celtic topper den skotske ligaen, to poeng før sine byrivaler Rangers.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere

Kommentarer til denne saken