Gå til sidens hovedinnhold

Barcelona måtte slite mot Riises klubb

Mistet nesten seieren på overtid.

HTML EMBED

BARCELONA - APOEL NICOSIA 1-0:

En John Arne Riise i rusten form er fortsatt ikke spilleklar for Apoel Nicosia, og måtte være tilskuer da lagkameratene entret ærverdige Camp Nou til mesterligaoppgjør mot Barcelona onsdag kveld.

Og kypriotene viste at de slett ikke skal tas lett på i årets Champions League.

- Bruker ikke unødige krefter
Det spanske stjernegalleriet måtte nemlig slite mot et defensivt svært godt organisert bortelag, og skal takke Gerard Piqué for at laget til slutt tok tre poeng i åpningskampen.

En knapp halvtime ut i kampen slo nemlig Lionel Messi et frispark inn i feltet, der midtstopperen var den som raget høyest.

27-åringen dunket ballen kontant i mål, og sørget for at Barcelona kunne ta med seg en ledelse inn i garderoben ved pause.

- Barcelona har unge innslag på laget i dag. De har ikke tenkt til å bruke unødig med krefter, sa Viasat-ekspert Rune Bratseth i pausen.

Nestensjokk på overtid
Andre omgang ble en heller trasig affære, der Barcelona styrte spillet, men ble nektet de helt store sjansene av Apoel-forsvaret.

Tre minutter på overtid holdt gjestene likevel på å sjokkere hjemmepublikummet, men Barcelonas unge keeperdebutant, Marc-André ter Stegen, avverget forsøket fra Gustavo Manduca.

Dermed tok spanjolene de poengene de trengte, og kan konstatere at de leder an på tabellen i mesterligaens gruppe F.

I den andre kampen i gruppa spilte nemlig PSG og Zlatan Ibrahimovic 1-1 mot svenskens tidligere klubb, Ajax.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken