Gå til sidens hovedinnhold

Barcelona tapte poeng i Sevilla

Jesús Navas utlignet for vertene og sørget for poengdeling.

SEVILLA - BARCELONA 1-1:

Pep Guardiolas seiersmaskin fra Barcelona gikk dermed på sitt fjerde poengtap på 28 kamper i årets La Liga.

Søndagens borteoppgjør ble som ventet tøft, slik det ofte er for motstandere som besøker Sevilla og Ramón Sánchez Pizjuán stadion i Andalucía-regionen.

Barcelona kom likevel best ut av førsteomgangen i Sør-Spania. Bojan Krkic erstattet en skadd Pedro Rodríguez etter et snaut kvarter, og kom på scoringslista allerede etter en halvtimes spill.

Høyreback Dani Alves serverte Bojan ballen inne i feltet. Spissen nølte ikke med å sende lærkula videre ned i hjørnet bak Sevilla-keeper Javi Varas.

Både David Villa og Lionel Messi kunne økt ledelsen for katalanerne før sidebyttet. Spesielt toppscorer Messi var nær nettkjenning, men det argentinske ballgeniets heading traff tverrliggeren.

Sevilla kom ut som et nytt lag etter en tur i garderoben. Llynvingen Jesús Navas rakk å misbruke en fin mulighet før han ordnet 1-1 assistert av Álvaro Negredo.

Da var det kun spilt fire minutter av annenomgangen. I de påfølgende minuttene pøste vertene videre på, og Negredo fikk to nye sjanser på to minutter uten å treffe målet.

Sevilla hadde kun 26 prosents ballbesittelse i oppgjøret. Hjemmelaget skapte likevel nok farligheter til å beholde alle poengene i byen.

Lagene gikk likevel av banen med én scoring hver til slutt.

Dermed har Real Madrid hentet inn to poeng på tittelrival Barcelona i løpet av helgens serierunde. Laget fra hovedstaden vant oppskriftsmessig 2-0 over Hércules lørdag.

Sevilla er nummer sju i La Liga. Men med kun 39 poeng later klubben til å være ute av kampen om plass i Champions League neste sesong.

Les saken: Benzema-dobbel presser Barcelona

Kommentarer til denne saken