Onsdag meldte flere engelske aviser at Sven-Göran Eriksson hadde inngått en intensjonsavtale med Nord-Korea om å bli landslagssjef fram mot VM i Sør-Afrika neste sommer. Selvfølgelig nådde nyheten også raskt skandinaviske medier.

Nå kan det imidlertid se ut til at det hele dreier seg om røyk uten ild, hvilket ikke er helt uvanlig når det gjelder fotballnyheter i engelsk presse.

Notts County avviser nemlig det hele som oppspinn.

- Vi ønsker å gjøre det helt klart at Notts County ikke har mottatt noen henvendelse eller hatt noen som helst diskusjoner med den nordkoreanske fotballforbundet angående at Sven-Göran Eriksson skal overta jobben som landslagssjef på midlertidig basis, skriver klubben i en offisiell uttalelse på sin hjemmeside, melder Sky Sports.

Det ble hevdet at sportsdirektør Eriksson sammen med styreformann Peter Trembling i Notts County skulle reise til Beijing for å ferdigforhandle kontrakten.

Det som er riktig, er at Trembling skal til Asia.

- Jeg kommer til å besøke Taiwan, Kina, Hong Kong og Taiwan i forbindelse med 150-årsjubileet vårt, Prosjekt 2012. Sven vier derimot hele sin oppmerksomhet til å finne en ny manager, sier Trembling.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her