Bildene er ledsaget av meldinger som oppfordrer medfanger til å angripe de tre som er dømt for det sjokkerende drapet på en 17 måneder gammel gutt.

Gutten som omtales som «Baby P» ble torturert til døde av moren, stefaren og en familievenn, og identiteten til den 27 år gamle moren og hennes 32 år gamle kjæreste ble nylig lagt ut på en nettside. Selv om navnene ble fjernet fra siden etter kort tid, er de fortsatt tilgjengelige på nettet, melder Sky News.

Kok vann i kjelen
En av brukerne skrev følgende på nettsiden:

«Til alle i fengselssystemet som leser dette... se om navnene og ansiktene ringer en bjelle. Hvis de gjør det, så gå og kok vann i en kjele... og ikke for å lage te»

En annen skriver:

- Avskum som dette kan brukes til øvelsesskyting eller til å teste ut nye fallskjermer.

«Husk ansiktene deres»
Bilder av paret har også dukket opp på nettstedet Facebook i grupper som kaller seg «justice for Baby p». Mer enn 5000 medlemmer har også blitt med i en Facebook-gruppe som viser bilde av gjerningspersonene og navnene deres. «Se på ansiktene deres. Husk ansiktene deres», heter gruppen.

På andre nettsider oppfordrer rasende brukere til voldelig hevn. Nye hatsider dukker opp i takt med nettsider som legges ned på grunn av trusler.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

50 skader på kroppen
Over hele England er befolkningen i opprør over det groteske barnedrapet.

«Baby P» bodde sammen med sin mor og hennes kjæreste i Haringey i London. Gutten ble påført 50 skader på kroppen av de to mennene mens moren er dømt for omsorgssvikt.

Skadene inkluderer en brukken rygg, ni brukne ribbein, flere skader i munnen, et avrevet øre, flere blåmerker på kroppen, kuttskader i hodet, i tillegg til at fingernegler og tånegler var blitt fjernet.

Forsømte sine plikter
Den lokale barnevernstjenesten, helsearbeidere og politiet blir kritisert for å ha forsømt sin plikt til å ivareta barnets sikkerhet.

Barnevernet var koblet inn i saken 60 ganger før dødsfallet, og mange stiller seg spørsmålet om de kunne ha forhindret det tragiske utfallet.

- Jeg vil aldri tilgi barnevernet for at de lot dette skje, sier guttens mormor til The Sun.

Hadde fosterhjem klart
Undersøkelser har vist at barnevernet overtalte politiet til å la gutten være hos sin mor og stefar til tross for at han hadde vært på sykehus med hodeskader.

BBC melder at det var delte meninger innad i barnevernet. Sylvia Henry, som hadde ansvar for barnet, ville ha han i et fosterhjem og hadde allerede funnet en fosterfamilie til han. En erfaren leder innen barnevernet insisterte imidlertid på at han skulle returnere hjem, og politiet var enige i at moren skulle få en sjanse til å ta vare på han.