Gå til sidens hovedinnhold

Barnepiken kan felle Blair

I 16 år levde Carole Caplin tett på Tony og Cherie Blair. Nå vil den tidligere barnepiken skrive en bok som omtales som full av sprengstoff.

Carole Caplin (43) har vært i familien Blairs tjeneste i en årrekke. Hun har hatt ulike arbeidsoppgaver, hun gjorde huslige ting, fungerte som personlig fysioterapeut, og var en betrodd rådgiver i alt fra valg av slips til avanserte politiske spørsmål.

Caplin har kommet og gått som hun ville i 10 Downing Street. Hun overnattet ofte hos familien Blair, og fulgte familien på feriereiser. Når hun tiltalte den britiske statsministeren, brukte hun ofte kallenavnet «Toblerone».

Bryter tausheten
For to år siden ble forholdet til familien Blair mer anstrengt etter at hennes daværende kjæreste, Peter Foster, dro Cherie Blair inn i en lyssky leilighetshandel, omtalt som «Cheriegate». Nå planlegger hun ifølge Aftonbladet å skrive bok om livet med den britiske statsministeren, en bok full av sprengstoff.

- Hun sitter på informasjon som kan sette sluttstrek for familien Blair, sier en kilde til avisen Daily Mail.

Caplin underskrev en taushetserklæring da hun ble ansatt hos Blair, men hun skal ved hjelp av sine advokater ha funnet et smutthull i avtalen.

- Hun vet at hun ville tjene en formue på den. Kanskje så mye som en million pund (11,7 millioner kroner), sier kilden til avisen.

Sov i Blairs seng
Caplins ekskjæreste Peter Foster har tidligere fortalt at Carole hadde et svært nært forhold til statsministeren, og at hun flere ganger skal ha sagt at hun var forelsket i ham. Hun skal også ha sovet i Blairs seng ved flere anledninger.

I en tidligere tv-dokumentar er det blitt avslørt at Caplin og Blair ofte pratet sammen i telefon til langt på natt. Hva de snakket om, er ikke kjent.

Reklame

Best i test påskeegg 2021

Kommentarer til denne saken