Gå til sidens hovedinnhold

Baros inn i troppen

Liverpools manager Rafael Benitez har tatt med Milan Baros i troppen til tirsdagens Champions League-kvalik. Men han vil ikke avkrefte at tsjekkeren er på vei bort fra klubben.

Milan Baros spilte ingen av kampene i den første runden av kvalifiseringen til Champions League. Derfor er han også tilgjengelig for andre lag som ønsker å bruke spissen i vinterens europacup. Det forandrer seg imidlertid dersom Baros blir brukt i tirsdagens kamp mot Kaunas fra Litauen.

Engelsk presse tror Baros blir sittende på benken.

Både Aston Villa og West Ham har vist interesse for toppscoreren i Euro 2004. Enn så lenge understreker imidlertid Benitez at 23-åringen tilhører Liverpool.

- Milan er en god spiller. Han jobber hardt, og har scoret mål i treningskampene. Jeg er fornøyd med ham, sier Benitez til klubbens hjemmeside.

- I øyeblikket tenker jeg kun på morgendagens kamp, og ikke på tilbud på spillerne våre. Om han spiller eller ikke, spiller ingen rolle. Han er fortsatt vår spiller. Han er her med oss, han er i troppen og han gir oss et alternativ.

Benitez ville heller ikke kommentere spansk presses påstander om at Liverpool nærmer seg en avtale med Real Madrid og Luis Figo.

Reklame

NÅ: Stort salg på sport og friluft

Kommentarer til denne saken