Gå til sidens hovedinnhold

Basel fortsetter festen

Sveitserne stiller toppet med selvtillit etter forrige rundes sjokk-seier over Chelsea. I kveld skal en ny skalp sikres når Schalke 04 kommer på besøk.

Sportspills meny tirsdag:
V5 Forus: Tengsareid på sykehus
V65 Momarken: Damene i fokus
V64 Jägerso: Pengefest i Malmö
Hockey-Pelle: «Fordel Linköping»

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra gruppespillet i Champions League, Championship, dansk cup, brasiliansk Serie A og B.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
48. Celtic – Barcelona handikap fulltid 1-0 H 2.80

Dagens duellanter møttes også i fjorårets gruppespill i CL, og mange husker nok hvordan et ellevilt Celtic Park gikk fullstendig av hengslene da 2-1-seieren ble sikret. Skottene startet gruppespillet med å tape 0-2 borte mot Milan, men stod lenge i mot og ble felt av et selvmål mot slutten. Hadde problemer i kvaliken mot svakere lag, men presterte under press og scoret målene de trengte for å gå videre. Har vunnet fire strake i den hjemlige serien og er ubeseiret med 6-1-0.

Ingenting å utsette på seriestarten til Barcelona som har vunnet syv av syv hittil. Hadde få problemer mot Ajax i sesongens første CL kamp; spanjolene dominerte fra start til slutt og vant komfortabelt 4-0. Er foruten sin viktigste spiller Lionel Messi som er ute med skade. Sliter også med sentrale fravær i forsvarsrekka; Puyol, Mascherano og Alba må stå over kampen.

Barcelona ser unektelig sterke ut om dagen, men uten Messi og med betydelig fravær bakover kan spanjolene få en ny tøff kveld i Glasgow. Foran et fullsatt og høylytt Celtic Park tror vi vertene kan overraske på ny. Men Barcelona er likefult Barcelona, og selv uten Messi er de et lag av ypperste kvalitet. Vi prøver oss derfor på et handikap spill med 1-0 fulltid H til 2.80 i odds.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
23. Basel - Schalke 04

Basel fikk en drømmestart i gruppespillet med en svært sterk 2-1-seier over Chelsea på Stamford Bridge. Sveitserne startet kampen passivt, men spilte seg opp utover i kampen og var mot slutten fullt på høyde med vertene. Muligens noe heldige med resultatet, men likevel en imponerende prestasjon. Fikk dermed en fin revansj for semifinale-tapet mot britene i fjorårets Europa League. Leder den hjemlige serien med 19 poeng og 5-4-1 totalt. Spilte 2-2 hjemme mot Sion sist, mens tapet kom hjemme mot Zurich i starten av sesongen. Laget har de i senere årene vært en gjenganger i europeiske turneringer og stiller med bred erfaring.

Schalke fikk også en god start i CL med 3-0-seieren over Steaua Bucuresti, men rumenerne er heller ikke forventet å kunne gjøre stort ut av seg i gruppen. Går betydelige verre for tyskerne i serien hvor de ligger på 14.plass med 2-2-3 totalt. Spilte 3-3 mot Hoffenheim i helgen. Skaffet seg litt arbeidsro med seierne over Bayer Leverkusen og Mainz 05, men har levert flere skuffende kamper, og verst var 0-4-tapet mot Wolfsburg. Ser ut til å ha defensive vanskeligheter med 16 baklengs på syv kamper. Skal være bedre stilt fremover, men må i kveld unnvære en av sine mest produktive spisser siden Klaas-Jan Huntelaar er ute med skade. Forsvarspillerne Fuchs og Papadopoulous rekker heller ikke oppgjøret, mens Julian Draxler er usikker.

Norsk Tipping har satt oddsen nokså jevnt på lagene, men vi har mest tro på vertene. Etter seieren på Stamford Bridge bør selvtilliten være på topp hos Basel og laget vet nå at de kan hamle opp med de beste. Schalke er uten sin giftigste spiss og sliter bakover. 2.45 på hjemmeseier kan brukes og blir dagens spill.

23. Basel - Schalke 04 2.45 3.20 2.55

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken