Gå til sidens hovedinnhold

Bayern München vil hente Suarez

Samtidig har den tyske seriemesterne gitt opp kampen mot Manchester United om Robert Lewandowski.

Det er ventet at Bayern München vil gjøre et trekk for å hente Liverpools Luis Suarez, melder The Telegraph.

Grunnen til at de tyske seriemesterne ønsker å kjøpe Suarez er fordi de skal ha gitt opp håpet om å sikre seg Robert Lewandowski foran Manchester United.

United føler seg på sin side trygge på at de er favoritter til å signere Lewandowski, som har vært i kikkerten over lengre tid. Lewandowski var også i vinden tidligere i uken da han scoret fire mål i 4-1-seieren mot Real Madrid i den første semifinalen i Mesterligaen.

Hvis Lewandowski signerer for United vil spørsmålet om Wayne Rooney passer inn i Sir Alex Fergusons planer utvilsomt komme opp. United-manageren har allerede uttalt at han akter å tilby spissen, som har to år igjen av sin nåværende kontrakt, en ny avtale.

- Finner plass
Denne beslutningen kan bli testet i løpet av sommeren, i og med at United trolig ikke kommer til å gi den engelske landslagsspissen de samme vilkårene som da han signerte sin nåværende avtale. Det er også sannsynlig at Lewandowski vil bli førstevalget til de engelske seriemesterne, sammen med Robin van Persie.

På spørsmål om Ferguson vil klare å finne rom for Lewandowski, som har kontrakt ut juni 2014, på laget til United sa manageren følgende:

- Har jeg plass til ham? Jeg kan finne plass til hvem som helst, sier Ferguson, ifølge The Telegraph.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Ferguson la samtidig til at han ikke tror at Dortmund vil selge Lewandowski til Bayern, i kjøvannet av overgangen til Mario Götze.

- Dortmund-tilhengere kommer ikke til å være fornøyde og jeg tror ikke de vil selge Lewandowski til Bayern München, forteller Ferguson.

- Jeg tror at de vil la han spille i klubben ut kontraktstiden, eller selge ham til en annen klubb, sier United-manageren.

Vil hente Suarez
Bayern prøver på sin side å rette fokuset mot Liverpools suspenderte Luis Suarez, for å friste ham bort fra Anfield.

Liverpool har på sin side insistert på at 26-åringen fra Uruguay ikke vil forlate klubben i sommer, til tross for at han pådro seg en ti kamper lang suspensjon for å bitt Chelseas Branislav Ivanovic.

Suarez skal ha fortalt lagkameratene at han heller vil til La Liga enn Bundesligaen, men påtroppende Bayern-manager Pep Guardiola kan være avgjørende for valget til Suarez.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken