B. MÜNCHEN - LILLE 6-1:

Bayern München har levert jevnt og trutt i Champions League i mange år, og forrige sesong var tyskerne svært nær ved å vinne turneringen.

Kun et tappert Chelsea og en råsterk Didier Drogba sto imellom storklubben og trofeet. Også denne sesongen virker Bundesliga-laget å være i form i Europa. Onsdag fikk franske Lille gjennomgå på vanskelige Allianz Arena.

Allerede etter fem minutter sendte Bastian Schweinsteiger vertene i føringen. Målet kom etter et flott frispark og var Schweinsteigers 51. mål for Bayern.

Mål nummer 500
Vertene fortsatte å kjøre kampen og etter 18 minutter var det ringreven Claudio Pizarro som doblet ledelsen i München.

Dette var for øvrig Bayern Münchens totalt 500. mål i den gjeveste europacupen - da er både Champions League og den gamle serievinnercupen medregnet.

Gjestene fra Frankrike hadde svært lite å by på i første omgang, mens vertene var scoringskåte. Etter 23 minutters spill økte Arjen Robben ledelsen til 3-0.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Fulltrefferen til nederlenderen var kanskje av det litt heldige slaget, men en fin måte å feire sin 100. kamp i Bayern-drakten. Han står med 58 mål og 26 assists.

Pizarro hadde allerede funnet nettet én gang i kampen og før det var passert 30 minutter på Allianz Arena satte spissen også inn sitt andre for kvelden.

Kaptein Philipp Lahm var servitør da mannen fra Peru sørget for at kvelden fort ble ganske så mørk for Lille-keeper Mickaël Landreau.

Retur i sommer
Pizarro har etter hvert blitt en svært erfaren mann og 34-åringen har vært innom klubber som Werder Bremen og Chelsea de siste sesongene.

Før den inneværende sesongen ble han hentet tilbake til Bayern München, en klubb han også spilte for i perioden 2001-07, og har vist seg som en smart signering.

Lille skulle nok i hvert fall ønske at Pizarro ikke spilte i Bayern denne kvelden. I det 33. minutt satte nemlig spissen inn sitt tredje mål for kvelden og sørget for 5-0.

Dette resultatet sto seg til pause, noe som er Champions League-rekord. Ved hele 14 anledninger har et lag ledet med 4-0 til pause, men aldri før har noen scoret fem.

Etter hvilen rant ikke målene inn i like stort tempo, og Lille reduserte først ved Salomon Kalou, før Bayern var tilbake i riktig spor da Toni Kroos sørget for tennissifre.

Flere mål ble det aldri. I gruppe Fs andre kmap, mellom Valencia og BATE Borisov, endte det 4-2 til spanjolene. Bayern og Valencia har begge ni poeng og topper gruppen.