Gå til sidens hovedinnhold

Beckham - en venn i nøden

David Beckham avslutter ferien sin tidlig og drar til Los Angeles for å redde sin nye klubb.

Etter å ha sikret seriegullet med Real Madrid for en drøy uke siden, tok David Beckham seg en velfortjent ferie. Nå er det klart at han avslutter ferien tidligere enn planlagt for å hjelpe sin kriserammede klubb, Los Angeles Galaxy, ifølge Splash News.

- Han har gått med på å komme tidligere enn planlagt, noe som viser hans engasjement for klubben, sier LA Galaxys manager Frank Yallop.

- Sist jeg snakket med ham, sa han at han gledet seg til å komme hit, og vi er veldig glade for at han kommer, sier Yallop.

Elendig start
LA Galaxy har fått en svært dårlig start på sesongen, og har kun to seire på de første ti kampene. Nå håper lagkameratene at Beckham skal snu trenden.

Becham skulle egentlig ikke debutere før mot Chelsea i en privatkamp 21. juli, men klubben håper nå at Beckham kan debutere allerede 4. juli i seriekamp mot Chicago Fire.

Tidligere Ipswich-spiller Yallop er ikke i tvil om hvilken forskjell Beckham vil utgjøre.

- Vi trenger Beckham her, jeg tror resultatene våre har vist det. Han vil utgjøre en forskjell, og gjøre laget vårt bedre bare med måten han går foran som et eksempel på, sier Yallop.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin

Kommentarer til denne saken