Gå til sidens hovedinnhold

Beckham roser stolt Gravesen

Thomas Gravesen debuterte for Real Madrid søndag kveld, og fikk ros fra både David Beckham og trener Vanderlei Luxemburgo etterpå.

Dansken fikk spille de 25 siste minuttene da Real Madrid vant 3-1 over Real Zaragoza søndag kveld. David Beckham var én av mange som likte det han så.

- Det var en glimrende debut. Han er en meget sterk spiller, som også er god med føttene, noe han viste tydelig i denne kampen, sa David Beckham ifølge Ekstrabladet.

- Jeg synes det var en fin debut. Jeg var fast bestemt på å gi ham sin debut i kveld, for jeg ville prøve ham sammen med Beckham og (Santiago) Solari på midtbanen, så Zidane kunne få en helt fri rolle, sa Vanderlei Luxemburgo.

Gravesen selv strålte som en sol etter kampen.

- Det er en helt fantastisk følelse. Jeg er glad og stolt. Det er en stor dag for meg, og jeg fikk en fantastisk oppbakking av fansen, og det hadde jeg virkelig bruk for, sa Gravesen til de danske journalistene som hadde tatt turen til Madrid.

- Jeg synes det var en god debut, som var litt preget av nerver og banens tilstand. Jeg fikk satt inn noen taklinger, og satt noen angrep i gang, men jeg tar ett skritt av gangen, la han til.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken