Gå til sidens hovedinnhold

Beckhams hemmelighet avslørt

Slik har du ikke sett stjernen før.

(SIDE2): Det er første gang i hans 14 år lange profesjonelle fotballkarriere at David Beckham (34) har blitt fotografert med en inhalator.

Allergiker
Ifølge den britiske avisen Daily Mail har fotballstjernen slitt med allergi og astma i mange år, og for å få bukt med det bruker han astmamedisin.

Bildet av Beckham med inhalatoren ble tatt i pausen under søndagens MLS-finale mellom Los Angeles Galaxy og Real Salt Lake.

Beckham spilte ekstra overtid for andre gang på to uker, og hostet voldsomt siden han har slitt med en forkjølelse i oppkjøringen til finalen. I tillegg sliter han med en vond ankel, og til tross for dette, måtte han holde seg på banen siden LA Galaxy hadde brukt opp alle tre byttene.

Leder for fotballaget hevder inhalatoren er kun for å bekjempe allergi, men fotballstjernens agent Simon Oliveira forteller noe annet.

- David har slitt med astma siden han var liten gutt, men det har tydeligvis ikke hatt noen påvirkning på hans prestasjoner, sier Olivera til Daily Mail.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Kan inspirere?
Astma og allergiplager er jo som kjent vanlige plager, og derfor har aldri Beckham fortalt noen at han sliter med det. Men han må ta medisiner jevnlig for å holde det i sjakk, noe som gjør at britiske medier er forbauset over at han har klart å holde det skjult så lenge.

- Han har aldri tenkt på å gjøre en offentlig ting ut av det, men hvis det kan inspirere andre som sliter med slike plager - så viser jo det at man kan oppnå store ting og bli som alle andre sportsstjerner, sier manageren.

Ifølge en britisk lege avisen har snakket med er astma en av de aller vanligste plagene blant eliteidrettsutøvere.

Les mer her:Du kan trene med astma

Kommentarer til denne saken