Gå til sidens hovedinnhold

Bekrefter at superspissen vil bort

Men Premier League-klubben vil ikke selge billig.

Aston Villas Christian Benteke var en av Premier Leagues store åpenbaringer sist sesong.

Spissen fra Belgia banket inn mål etter mål for klubben som slet i bunnen av Premier League, og «alle» lot seg imponere av 22-åringen.

Mot slutten av forrige sesong gikk det mange spekulasjoner rundt Bentekes framtid, og ryktene gikk på at spissen ønsket seg bort fra Villa Park.

Tirsdag bekrefter Aston Villa at Benteke har bedt om en overgang bort fra klubben. En rekke storklubber ønsker 22-åringens tjenester.

Storklubber
Atlético Madrid, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Manchester City og tyske Borussia Dortmund har alle blitt koblet til måljegeren.

Selv om Villa nå bekrefter at Benteke ønsker seg bort, avviser klubben rapportene om at spissen nekter å bli med på treningsleir i Tyskland.

- Bare for ordens skyld, Benteke har fått litt ekstra fri i sommer, fram til 18. juli, og vi har minnet ham på at kontrakten hans strekker seg over tre år, står det i en pressemelding.

- Han er Aston Villa-spiller og vi venter at han vile være tilgjengelig for oss i 2013/14-sesongen,. står det videre.

- Skuffet
For selv om belgieren nå har gjort det offisielt at han vil bort, har ikke Birmingham-klubben planer om å selge juvelen billig.

- Får vi et bud i løpet av sesongoppkjøringen, som møter våre krav, så vil det bli akseptert. Fram til det skjer, forblir han i Aston Villa, skriver klubben.

Aston Villa-manager Paul Lambert, som hentet Benteke sist sommer, er skuffet over 22-åringens avgjørelse.

- Det er utrolig skuffende at Christian vil bort. Det er viktig for oss at spillerne skjønner at vi prøver å bygge opp noe her. Vi ønsker at Christian også er en del av denne planen, sier han.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken