Montpellier-stjernen Younes Belhanda har den siste tiden blitt koblet bort fra den franske klubben.

Ukrainske Dinamo Kiev og Al Jazira fra de Forente Arabiske Emirater skal ha vært klubbene som var i førersetet for å sikre seg playmakeren.

I slutten av forrige uke gikk det imidlertid også rykter om at to klubber fra Premier League hadde meldt seg på i kampen om den populære spilleren.

I vinter ble Belhanda også koblet til en rekke storklubber, og Liverpool, Arsenal, Aston Villa, Manchester United og Tottenham skal alle ha fulgt 23-åringen nøye.

- Er Dinamo-spiller
Nå bekrefter likevel Belhanda selv at han skal til Ukraina neste sesong. Midtbanespilleren sier han har tenkt seg nøye om, før han tok dette valget.

Allerede søndag ble det meldt at han var klar for klubben, men fransk presse skrev senere at Belhanda hadde fått kalde føtter og ombestemt seg.

Tirsdag kveld bekreftet imidlertid både spilleren og klubben at avtalen er i boks og 23-åringen skal spille i Ukraina neste sesong.

- Jeg vil ikke kommentere rykter som står i fransk presse, men kan bekrefte at jeg blir Dinamo Kiev-spiller, sier han til klubbens offisielle nettside.

- Jeg skal representere klubben og dens farger de neste årene. Jeg er veldig glad nå, og har signert en femårsavtale, sier mannen fra Marokko.

- En toppklubb
Belhanda sier det å komme til en klubb som Dinamo, er en drøm.

- Det er en toppklubb i Europa. Det var en klubb jeg ønsket å spille for, og det ville være en drøm å vinne ligamesterskapet i Ukraina, sier stjernen.

- Jeg håper å få en nøkkelrolle i laget, og ser spesielt fram mot å spille i Europa League, sier 23-åringen.

Belhanda og hans Montpellier var forrige sesong med i Champions League.