Gå til sidens hovedinnhold

Bellamy frykter karriereslutt

Craig Bellamy (30) er redd fotballkarrieren tar slutt tidligere enn ønsket på grunn av sine mange skader.

– Jeg vet jeg neppe har fire eller fem år foran meg på fotballbanen, ikke med alle de skadene jeg har hatt. Jeg har kanskje ett eller to år igjen. Det kommer til å ta slutt før man vet ordet av det, sier Bellamy til den britiske storavisen The Guardian.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

– Jeg må bare nyte tiden jeg har nå, sier den fotrappe Manchester City-spissen, som signerte en kontrakt på fire og et halvt år med City da han kom til klubben i januar.

Fornøyd med City
Waliseren har vært mye skadeplaget i sin karriere. Både i Norwich, Newcastle, Blackburn og West Ham gikk han lange perioder uten å spille kamper på grunn av skader. Han gikk også glipp av store deler av kvalifiseringen til EM i 2008 med Wales – av samme årsak.

Bellamy er kjent for å være en kontroversiell spiller med høyt temperament både på og utenfor banen, men den siste tiden har det vært Bellamys gode prestasjoner på banen som har skapt overskriftene i England.

– Alt har gått bra for meg i Manchester City, sier 30-åringen og roser sin walisiske sjef, Mark Hughes.

– Det er utrolig profesjonelt her. Manageren er smart og gir ikke spillerne grunn til å klage. Han sørger for at vi kan konsentrere oss fullt og helt om fotballen. Han har innført en «ingen unnskyldning-kultur», sier Bellamy.

Sterkt City-angrep
Angriperen har scoret fem mål på ti kamper for City denne sesongen, og er Hughes’ mest trofaste spiller på topp hos de lyseblå. Det siste er ganske imponerende – med spillere som Carlos Tevez (10 kamper i serien), Emmanuel Adebayor (8), Robinho (2), Martin Petrov (7), Roque Santa Cruz (4) og Benjani (0) å konkurrere mot i City-angrepet.

Det skal nevnes at flere av disse spillerne har slitt med skader i starten av denne sesongen.

Manchester City møter Bellamys gamle klubb, Liverpool, til toppduell lørdag. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken