Gå til sidens hovedinnhold

Bellamy utestengt og uønsket

Ingen tvil om hvem som er sjefen i Manchester City.

Han var en av nøkkelspillerne da Manchester City kjempet om Mesterliga-plass i fjor.

Nå er Craig Bellamy så langt unna det som mulig er.

- Hold deg unna
Søndag kveld ble det klart at waliseren er utestengt fra Manchester Citys treningsanlegg. Han har fått klar beskjed om å holde seg langt unna inntil klubben har klart å selge ham til en annen klubb. Utestengelsen kommer som en konsekvens av spissens oppførsel mot manager Roberto Mancini og andre klubbansatte de siste dagene.

Bellamy skal nemlig ha blitt rasende over behandlingen han har fått fra klubben, og skal ha gitt klar beskjed om hva han mener om dette til andre spillere. Fredag ble han bedt om å trene med reservene, men holdningene hans skal ha vært så ødeleggende under økten at han altså nå har fått beskjed om at han ikke lenger er ønsket på klubbens område.

Cardiff neste?
Dermed har Bellamy reist hjem til Wales, og det er ventet at han trener med Cardiff mandag. Den walisiske klubben håper nå å få til en låneavtale med Bellamy, men for at det skal skje må han godta et solid lønnskutt.

Tottenham skal også være interessert, men City skal være lite lystne på å sende Bellamy til en av sine største konkurrenter om en Mesterliga-plass. Celtic, Sunderland og Fulham følger også med, og sistnevnte, med tidligere City-manager Mark Hughes ved roret, er også lystne på Roque Santa Cruz og Shay Given.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken