Gå til sidens hovedinnhold

Belsvik knuste TV-kamera

Den tidligere storscoreren pådro seg en kneskade i samme slengen.

HTML EMBED

Nettavisen presenterer i samarbeid med Viasat en miniserie om amerikansk fotball nå i oppkjøringen til Super Bowl.

I serien får vi se fem menn vi kjenner fra vanlig fotball - Bernt Hulsker, Ronny Deila, André Bergdølmo, Abdurahim «Ibba» Laajab og Petter Belsvik - prøve seg på trening med Vålerenga Trolls og Oslo Vikings.

I tredje episode kan du se Petter Belsvik få et tøft møte med et TV-kamera under treningen. Se episoden i videovinduet øverst

- Artig
Serien skal gi et morsomt skråblikk på amerikansk fotball, samtidig som man får en enkel innføring i en av verdens største idretter i forkant av årets Super Bowl, som spilles i New York søndag 2. februar og vises direkte på Viasat 4.

- Jeg har sett mye amerikansk fotball og kan reglene, men det var gøy å prøve seg og kjenne på hvor tøffe spillerne faktisk er. Det skal bli artig å følge mer med på amerikansk fotball fremover, sier Bergdølmo.

Fjerde og siste episode kommer rett før Super Bowl 2. februar.

Nettavisen vil denne gang være til stede under kampen i New York og levere en fyldig dekning både før og etter Super Bowl, som er en av idrettsverdenens aller største hendelser.

Deila skuffet
Gaute Moseby Engebretsen, som er en av landets mest erfarne spillere i amerikansk fotball, forteller at fotballprofilene klarte seg bra.

Samtidig sier Engebretsen, som siden 1985 har han vært aktiv i klubben Oslo Vikings, at den største skuffelsen var seriemesteren Ronny Deila.

- Vi hadde store forventninger til Ronny Deila, som seriemester, men jeg skjønner at som seriemester går man inn i en egen atmosfære. Fysisk sett så han ut som en fotballspiller, men en strekk under oppvarmingen er vel ikke det man skryter mest av, humrer Engebretsen til Nettavisen.

P.S: Superbowl spilles 2. februar og vises direkte på Viasat 4.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=CE2pmAd6Y_cvzskCpfr6pWmVmetKWcxSF7lswLNoiElm0i0sl398jt1e_84qm3hpO7a7tCHfi3hu5ECtjzg12N3LQOM2NRBNCXsG8mn2QZVvous_woAo4w&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

Klikk her for å finne episode 1.

Her kan du se episode 2 av serien.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken