Gå til sidens hovedinnhold

Benfica-spiss til Premier League-klubb

- Jeg ser fram til en stor utfordring.

Benfica-spissen Nelson Oliveira lånes ut til Swansea resten av sesongen. Det bekrefter Premier League-klubben på sin hjemmeside lille julaften.

- Jeg ser fram til det. Jeg vet allerede en del om Swansea og måten de spiller på. Det var en enkel avgjørelse å ta for meg, sier Oliveira til hjemmesiden.

23-åringen gleder seg over at avgjørelsen ble tatt såpass tidlig, slik at han kan slutte seg til sin nye klubb med umiddelbar virkning.

- Nå får jeg ti ekstra dager på å trene med laget og bli kjent med mine nye lagkamerater. På den måten håper jeg å kunne bidra med mine tjenester enda tidligere.

Oliveira er fullt klar over at kampen om en spissplass blir beintøff i Premier league-klubben.

- Det blir en stor utfordring. Jeg har stor respekt for Wilfried Bony og Bafetimbi Gomis. For å spille må jeg vinne respekten til manageren og lagkameratene på trening.

23-åringen har vært i Benfica hele sin seniorkarriere, men har gjort en vane ut av å bli lånt ut hver sesong. Sist sesong spilte han for franske Rennes, mens året før der var han Deportivo La Coruna-spiller.

Oliveira scoret åtte mål på 30 ligakamper for Rennes i Ligue 1 i fjor. I Benfica har han havnet i skyggen av klubbens søramerikanske angrepsspillere og lånes derfor ut på nytt.

For det portugisiske landslaget har han scoret ett mål på 14 kamper.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter

Kommentarer til denne saken