Gå til sidens hovedinnhold

Benitez: - Riera snart klar

Den spanske kantspilleren er bare en medisinsk test unna en overgang til Liverpool.

Liverpool har lenge slitt med å få flankespillet til å fungere og klubbens manager, Rafa Benitez, har vært på desperat jakt etter en ving i hele sommer.

Den siste tiden har det blitt mer og mer tydelig at Espanyol-spilleren Albert Riera er mannen som skal fylle venstrekantrollen i den tradisjonsrike klubben.

Benitez bekrefter fredag at vingen er svært nær en overgang til Anfield.

- Vi er veldig nære en avtale med Riera. Spilleren er her for å gjennomgå en legesjekk, men overgangen er ikke helt sluttført enda, sier Benitez ifølge sportinglife.com.

Riera, som tidligere har spilt for Manchester City, kommer til å koste merseysideklubben rundt 80 millioner kroner. Manageren tror vingen har alle de kvalitetene som laget trenger av en flankespiller.

- Han vil bli en bra tilvekst for oss. Han har allerede erfaring fra Premier League. Vi trenger å forbedre oss ute på kanten og vi håper Riera er løsningen, sier Benitez.

Og han fortsetter.

- Det er vanskelig å finne gode vinger i dagens fotball. Vi har vært på jakt etter en god ving lenge og jeg tror vi endelig har funnet vår mann. Det er viktig med god konkurranse i troppen, sier spanieren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken