Gå til sidens hovedinnhold

Benteke gjør helomvending

Spissen trekker tilbake overgangsønsket og har signert ny kontrakt.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Christian Benteke hadde levert inn overgangsønske og ønsket seg bort fra Aston Villa.

Nå gjør imidlertid belgieren helomvending og har i stedet skrevet under en ny kontrakt med Birmingham-klubben.

- Strålende fornøyd
Det bekrefter Aston Villa på sine hjemmesider fredag ettermiddag.

- Aston Villa er strålende fornøyd med å kunne bekrefte at Christian Benteke har trukket tilbake sitt overgangsønske og skrevet under en ny kontrakt, som binder ham til klubben fram til 2017, skriver klubben.

Villa-manager Paul Lambert, som var skuffet over overgangsønsket tidligere denne måneden, er nå strålende veldig tilfreds.

- Jeg hadde en lang diskusjon med Christian Benteke om framtiden hans da han returnerte til trening denne uken. Etter min mening er det beste for ham å bli her i Aston Villa.

- Han hadde en fantastisk førstesesong i klubben og kan bruke det som en plattform til forhåpentligvis bli enda bedre kommende sesong. Jeg er henrykt over at vi har kommet til denne slutningen. Det er en stor bonus, og jeg er sikker på at fansen er like fornøyd som meg.

- Glad for å bli
Benteke bekrefter at han hadde en lengre prat med manageren og ser nå fram til å fortsette karrieren i Aston Villa.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake her og med å signere ny kontrakt. Det er en fin klubb, og den har gitt meg mye. Nå vil jeg tilbake til lagkameratene og fansen, som alltid har støttet meg.

- Slutten på forrige sesong var veldig bra og guttene var sterke. Det var ikke lett, men vi klarte oss og selvtilliten er nå høy. Nå vet alle hva vi må gjøre - bli bedre. Jeg må spille enda bedre enn i fjor.

Christian Benteke scoret 19 mål på 34 Premier League-kamper forrige sesong.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken