Tirsdag vil Andy Carroll (22) få sin andre landskamp for England, når Fabio Capellos utvalgte menn møter Ghana på Wembley.

Spissen ble hentet til Liverpool for 35 millioner pund etter at Fernando Torres ble solgt til Chelsea, og 22-åringen anses som en spennende spiller for framtiden, både på klubb- og landslag.

- Nødt til å være forsiktig
Spørsmålet Capello stiller seg, er om Carroll er moden nok.

- Han er ung, men oppførselen hans nå, er veldig viktig. Han er nødt til å være forsiktig hele tiden. Når du spiller for England, er du i fokuset til fansen, avisene, fotografene, folkene rundt deg, sier Capello ifølge både Daily Mail og The Sun.

- Jeg har snakket med ham privat. Jeg tror ikke Andy er den eneste som liker å drikke øl. Men han må forbedre seg, og han må drikke mindre, mener Capello.

Carroll har flere ganger havnet i trøbbel utenfor fotballbanen.

Lang historie
I september 2008 ble han arrestert for å ha overfalt en kvinne, noe som endte med en advarsel fra politiet. I desember 2009 ble han arrestert igjen, denne gang for å ha knust et ølglass i ansiktet på en mann. Carroll erkjente seg skyldig i overfall og ble bøtelagt tusen pund.

Carroll har også ha knust kjeven på sin tidligere lagkamerat Steven Taylor under en Newcastle-trening.

I 2010 måtte han igjen i retten. Denne gang for et angivelig overfall på sin tidligere kjæreste, Laurie Henderson.

Han ble frigitt mot kausjon under betingelse av at han bodde hos Newcastle-kaptein Kevin Nolan fram til neste rettsmøte. To dager senere satte noen fyr på Carrolls bil mens den sto parkert i oppkjørselen til Nolan. Saken mot Carroll ble senere henlagt.

HTML EMBED