West Bromwich har avslått flere bud fra Tottenham på Saido Berahino i sommerens overgangsvindu. Tirsdag raste spissen mot egen arbeidsgiver.

22-åringen er svært misfornøyd med behandlingen han har fått av sin nåværende klubb. Rett før overgangsvinduet stengte tirsdag gikk Berahino hardt ut mot styreformann Jeremy Peace på mikrobloggnettstedet Twitter.

«Det er trist at jeg ikke har mulighet til å si hvordan klubben har behandlet meg. Men jeg kan offisielt si at jeg aldri kommer til å spille for Jeremy Peace», skrev Berahino.

Skylder på Tottenham

Ifølge The Telegraph skal Birmingham-klubben ha avslått nok et bud fra Tottenham tirsdag. Dette skal ha vært på 293 millioner norske kroner (23 millioner pund).

Peace tok til motmæle mot spilleren noen minutter etter at overgangsvinduet hadde stengt. Samtidig ga han Tottenham mye av skylden for uroen.

- Vi har en nøkkelspiller som har blitt svært utålmodig som følge av påfunn som er designet for å hente han billig ut av klubben vår, sa styreformannen til klubbens nettsider.

- Den taktikken har fortsatt til tross for at jeg gjorde vår posisjon klinkende klar i det første møtet jeg hadde med Daniel Levy midt i august, tilføyde han.

Levy er direktør i Tottenham.

Må reparere forholdet

- Jeg sa at det ikke var på vår agenda å selge Saido så sent i overgangsvinduet. Tottenhams tilbud reflekterte i tillegg ikke Saidos virkelige verdi, og timingen var dårlig med hensyn til å finne en passende erstatter, lød det videre fra Peace.

Berahino har ikke spilt noen av West Broms kamper denne sesongen – som følge av overgangsspekulasjonene som har omgitt ham.

- Nå står vi igjen med oppgaven der er å skulle reparere skadene som har oppstått etter denne uheldige episoden, sier Peace. (©NTB)