Gå til sidens hovedinnhold

Berbatov herjet med Rogne

Men Manchester United slet for seieren mot Celtic.

CELTIC - MANCHESTER UNITED 1-3:

Manchester United startet sin sesongoppkjøring med treningskamp mot Celtic og Thomas Rogne på fredag, og det var spesielt én mann som kunne smile etter kampen.

For selv om Dimitar Berbatov kanskje ikke har levd opp til alles forventninger etter to år hos de røde djevlene, viste bulgareren at han har planer om å markere seg stort i den røde trøya denne sesongen.

Spissen scoret nemlig ett vakkert mål, og la opp til de to andre, da United slo skottene 3-1 i kampen i Toronto i Canada.

Debutanten klønet
Berbatov startet på topp sammen med tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf, og etter 35 minutter sørget duoen for ledelse for rødtrøyene. Diouf slo innlegget som Berbatov på imponerende vis klarte å nå foran en Celtic-forsvarer, før han dro seg forbi motstanderen med et nydelig touch, vendte om, og sendte kula i nettet.

Etter hvilen var imidlertid Celtic det beste laget, og fikk sin fortjente utligning da midtstopperdebutanten Chris Malling - som spilte en glimrende førsteomgang - klønet det til og lagde straffespark.

Georgios Samaras satte ballen sikkert i mål, men da kampen sto og vippet gjorde Manchester United det de har gjort så mange ganger før: Avgjorde på tampen.

Sjekk oversikten over alle PL-lagenes treningskamper her

Kampens beste
79 minutter var spilt da Berbatov spilte gjennom Danny Welbeck, som hadde en enkel oppgave med å sette ballen i åpent mål.

Tre minutter senere var bulgareren igjen nest sist på ballen da han hælsparket Tom Cleverley gjennom, og innbytterens skudd gikk inn via en Celtic-forsvarer.

- Jeg nøt hele kampen. Dette er den første kampen vår, så det er tidlig å dømme, men det var en god test for den fysiske og tekniske formen. Vi har mange flere kamper før sesongen, så vi skal være optimalt forberedt, sa Berbatov til MUTV etter kampen, etter å ha mottatt sjampanjeflasken som bevis for at han var den beste spilleren på banen.

Mame Biram Diouf spilte også en god kamp, men ble byttet ut etter en drøy time.

Thomas Rogne spilte hele kampen for Celtic, og klarte seg brukbart i midtforsvaret.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken