Gå til sidens hovedinnhold

Berg roser Joshua King etter innhopp

Men Blackburn rotet bort seieren i siste minutt - igjen.

BURNLEY - BLACKBURN 1-1:

Det så lenge ut til at Henning Berg kunne slippe jubelen løs etter at Blackburn ledet 1-0 borte mot Burnley da det gjensto ett minutt av kampen.

Men som mot Huddersfield skulle Blackburn rote bort seieren i siste spilleminutt da hjemmelaget utlignet til 1-1. Dermed står nordmannen fortsatt med kun én seier som Blackburn-manager.

- Jeg synes totalt sett kan jeg ikke kan klage for mye på at det endte uavgjort. Vi var veldig nær å få med oss et godt resultat, sier Berg på pressekonferansen etter kampen ifølge VG.

Berg har ikke fått noen enkel start på managerkarrieren i England. Siden han tok over som Blackburn-manager 3. november har det kun blitt én seier for nordmannen.

Berg skal ha fått beskjed om at opprykk er det eneste som gjelder for klubben, og dermed ville en seier mot Burnley søndag være viktig for Blackburn og den norske manageren.

Robinson reddet Blackburn før pause
Blackburn som stilte med Morten Gamst Pedersen fra start slet voldsomt i førsteomgang mot Burnley.

Hjemmelaget produserte sjanse etter sjanse og kun en meget god Paul Robinson i Blackburn-målet holdt Bergs lag inne i kampen.

Blackburn skulle derimot komme sterkere tilbake etter hvilen.

Etter 54 minutter kom Joshua King inn for landsmann Pedersen. Og det tok ikke lang tid før den norske landslagsspissen fikk vist seg fram på Turf Moor.

- Da Joshua kom inn ga det oss en umiddelbar effekt. Han ga oss flere alternativer offensivt. Han er sterk og har god fysikk, og i dag var pasningsspillet hans bra, sier Berg.

God Joshua King
Fem minutter etter at han ble byttet inn satte King i gang et angrep som nesten endte med scoring. Nordmannen fant lagkamerat Kazim-Richards som avsluttet like utenfor fra sekstenmeteren.

Etter 69 minutter skulle det derimot bli mål for Berg og Blackburn.

Jordan Rhodes fikk ballen fra lagkamerat Mauro Formica før han headet ballen i mål.

Hjemmelaget jaget utligning etter målet, men slet med å komme til de store sjansene.

Men ett minutt før full tid løsnet det for hjemmelaget. Sam Vokes satte ballen i mål, og sikret dermed ett poeng til Burnley.

Kommentarer til denne saken