Gå til sidens hovedinnhold

Berge gjør comeback

For to månedere siden gikk Christian Berge ut og fortalte at han hadde fått lymfekreft. Søndag gjør han comeback på håndballbanen for Flensburg-Handewitt.

Søndag kveld spiller Flensburg-Handewitt mot GWD Minden i den tyske bundesligaen i håndball - og det med Christian Berge på Benken.

- Professoren som har behandlet meg for sykdommen vil ha det endelige ordet i saken når jeg treffer ham i dag. Selv har jeg veldig lyst til å komme på banen igjen og regner i alle fall med noen minutters spill mot GWD Minden, forteller Berge til VG.

Trønderen som har spilt 60 landskamper for Norge, ble diagnostisert med non-Hodgkins-lymfom 29. oktober i fjor og satt under øyeblikkelig strålebahandling. Den kjappe behandlingen og tidlige oppdagelsen av sykdommen ser nå ut til å ha gitt resultater.

-Jeg føler meg ganske pigg, men er fortsatt langt unna vanlig fysisk form - selv om jeg har trent mer og mer den siste tiden. I januar skal jeg til en omfattende etterundersøkelse, da vil jeg vite mye mer om hvorvidt behandlingen har gått bra og om jeg er helt frisk igjen, forteller Berge.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken