Gå til sidens hovedinnhold

Bergen først ut med Simpsons

Fredag er det verdenspremiere på Simpsons The Movie. Allerede torsdag kan du komme resten av verden i forkjøpet. Sjekk hvordan.

(iBergen.no): Kommende fredag er det klart for verdenspremiere av Simpsons The Movie. Velkjente Homer, Bart, Lisa, Marge og Maggie blir for første gang å se på storskjerm.

Først i Bergen
Den populære tegneserien fra Springfield blir imidlertid vist i Bergen før den når ut til de store massene på resten av kloden. Det har Radio 1s Arne Tvedt sørget for.

Vær med i trekningen av billetter til Simpsons-forestillingen med etterfølgende Simpsons-fest på Calibar ved å svare på spørsmål og sende inn svar til redaksjon@iBergen.no. Sjekk hvordan nederst i saken.

Torsdag kan altså du være med på en Simpsons helaften som først innebærer å se filmen som starter klokken 1830. Like etter kan du være med på utestedet Calibar hvor alle kan delta på quiz og fest. Smultring i kjent Simpsons-stil hører selvsagt med – ikke minst blir det mulighet for å teste drinken «Flaming Moe». På Calibar vil det bli servert en egen Simpsons-meny.

- Det er takket være Bergen Kino og Fox vi har fått til denne førpremieren i verden. Ideen kom fra en liten gruppe Simpsons-nerds, meg selv inkludert, og Bergen Kino og Fox tente det. På Calibar blir det mulighet for å smake på smultringer, teste Simpsons-kunnskaper og smake en «Flaming Moe», sier Arne Tvedt til iBergen.no.

Simpsons-fest
200 heldige personer vil få mulighet til å delta på festligheten. Det er 21 års aldersgrense på både filmen (gjelder bare denne forestillingen) og for å delta på arrangementet på Calibar.

Under quiz-konkurransen vil det bli delt ut DVDer.

Dagen før dagen kan altså du delta på Simpsons-fest. Én heldig person vil bli trukket ut som vinner av to billetter til filmen og arrangementet på Calibar.

I tillegg vil to andre personer bli trukket som vinnere av to billetter til en ordinær forestilling (valgfri).

For å komme med i trekningen må du svare på følgende Simpson-spørsmål:

Hva heter det lokale ølet i Springfield?

Send ditt svar til redaksjon@iBergen.no og merk emnefeltet med «Simpsons».

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn