Gå til sidens hovedinnhold

Bergen Høyre: - Vi tror Monica

Bergen Høyres leder Torbjørn Hansen støtter byrådslederen, men tror saken om at huset hennes er pusset opp svart, kan være plantet.

(iBergen.no) I dag ble det kjent at byrådsleder Monica Mæland og hennes ektemanns hus i Bergen delvis er pusset opp svart. Selv sier hun at det er ektemannen som har gjort dette, og at hun selv ikke ante noen ting.

Leder av Bergen Høyre og stortingspolitiker Torbjørn Hansen tror på byrådslederen.

- Vi tror Monica på hennes ord om at hun ikke visste det. Vi er fornøyd med redegjørelsen vi har fått fra mannen hennes om at han skal ta kontakt med skattemyndighetene og ordne opp i dette nå, sier han til iBergen.no.

Plantet i valgkampen?
Han utelukker ikke at saken kan ha blitt plantet for å skade Høyre i valgkampen.

- Men samtidig må det ikke være tvil om hvordan Høyre stiller seg til svart arbeid. Det mener vi er uakseptabelt, sier han.

Han bekrefter at det skal dreie seg om arbeider som er utført i 2006. Summen beløper seg ifølge ektemannen på 15.000 kroner, for bortkjøring og opprydding.

Ikke sett kvitteringene
Hansen sier han ikke vet hvem som har gjort arbeidet. Han har heller ikke snakket med Monica Mælands ektemann, og sier han heller ikke ser noen grunn til å gjøre det.

Den totale oppussingen skal ha kommet på 300.000 kroner. Hansen sier han heller ikke er blitt forelagt kvitteringer fra oppussingen.

- Jeg er fornøyd med redegjørelsen, sier han.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album