David Villa scorer målene.

Fansen elsker Fernando Torres.

Og de fleste mener Xavi er selve hjernen bak Spanias storspill.

Ingen skjønner heller hvorfor Cesc Fabregas sitter på benken.

Men spør Barcelona-trener Pep Guardiola om hans første møte med Andres Iniesta, så skjønner man hvor god Andres Iniesta var - og er.

- Den beste spilleren jeg noensinne har sett, skrev nemlig Guardiola som hilsen til lille Iniesta på et bilde av seg selv. Og hvis du skulle være i tvil, Guardiola har sett både Messi, Xavi og andre Barcelona-stjerner i tidlig alder.

Imponerte tidlig
Tirsdag får Iniesta en av nøkkelrollene når Spania møter nabo Portugal i 8. delsfinalen i VM. Og det er som regel på banen - og kun der - Iniesta får oppmerksomhet. Han farger ikke håret. Han har ingen tatoveringer, og du finner ikke en ørering på 26-åringen. Det betyr at det er andre stjerner som får mer oppmerksomhet i pressen. Andre passer bedre i sladrepressen. Det betyr imidlertid ikke at de andre er noe bedre.

- Husk denne dagen, sa Pep Guardiola til den tidligere Barcelona-stjernen Luis Enrique.

- Dette er den første dagen du får spille sammen med Andres.

Så sendte han Enrique ut for å hente 16 år gamle Iniesta til hans første trening med Barcelonas A-lag.

- Du Xavi, du kommer til å overta etter meg, sa Guardiola så til Xavi.

- Men Andres han kommer til å overta etter oss alle.

Det har The Guardians spanske fotballekspert, Sid Lowe, tidligere skrevet om Iniesta.

Superkarriere
To år senere fikk en 18 år gammel Iniesta debuten sin, under Louis van Gaal, og 20 år gammel var han fast på laget. Etterpå har han spilt over 300 kamper for Barcelona. Han står med fire seriegull og to seirer i Mesterligaen. I tillegg har han vunnet en rekke ulike cuper nasjonalt og internasjonalt.

Etter landslagsdebuten i 2006 har han også fått med seg nærmere 50 landskamper og EM-tittelen i 2008.

I 2009 ble han også kåret til årets beste spanske spiller, og kom med på årets lag i Europa.

Hjemlengsel
Starten var imidlertid ikke så lett. 12 år gammel flyttet lille Andres til Barcelona og det berømte akademiet La Masia. Hjemlengelsen var imidlertid stor, og ifølge Guardian-ekspert Lowe skal Iniesta ha grått en masse i starten. Da foreldrene kom på besøk skal han ha vært så glad for å se dem igjen, at han faktisk sov sammen med dem i senga, og en katalansk journalist skal også ha fått beskjed om å ikke snakke med Iniesta om familien - da kunne han nemlig begynte å gråte.

Torsdag kveld kan det bli nye tårer for Iniesta.

Selv om Spania er favoritter, og de fleste tror han vil kunne juble vilt etter kampen mot Cristiano Ronaldo og Portugal.

Tirsdagens 8. delsfinaler:
16.00: Paraguay - Japan
20.30: Spania - Portugal